Двоен еталон Coronado SolarMax II 60 mm със система за настройване RichView

SKU: 71944
2042.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Двойният еталон Coronado SolarMax II 60 mm със система за настройване RichView е първичен H-алфа еталонен филтър с диаметър 60 mm. Този допълнителен филтър намалява нормалната ширина на лентата на телескопа SolarMax 60 или комплекта филтри от единичния набор 0, 7 ангстрьома до по-ограничаващата 0, 5 ангстрьома, като повишава видимостта на детайлите на повърхността и активните области на Соларния диск. Той ТРЯБВА да се комбинира с основния филтър на SolarMax 60 и блокиращ филтър, който допълва телескопа Coronado SolarMax 60. Включеният патентован комплект за настройка RichView позволява директно настройване на основния еталонен филтър. Никой друг наличен на пазара Ha телескоп не може да осигури диапазона на настройка и точността на SolarMax II. Сега можете да настроите най-високите контрастни изгледи на активните области, пълнежите и детайлите на повърхността или бързо и лесно да пренастроите за издадените части в края на Слънцето. ЗАБЕЛЕЖКА: този филтър не може да се използва като самостоятелен соларен филтър. Възможно е възникването на незабавно и необратимо увреждане на очите. Допълнителни спецификации
2042.45 лв
Двоен еталон Coronado SolarMax II 60 mm със система за настройване RichView
2042.45 лв
Държава USA

Двойният еталон Coronado SolarMax II 60 mm със система за настройване RichView е първичен H-алфа еталонен филтър с диаметър 60 mm. Този допълнителен филтър намалява нормалната ширина на лентата на телескопа SolarMax 60 или комплекта филтри от единичния набор 0, 7 ангстрьома до по-ограничаващата 0, 5 ангстрьома, като повишава видимостта на детайлите на повърхността и активните области на Соларния диск. Той ТРЯБВА да се комбинира с основния филтър на SolarMax 60 и блокиращ филтър, който допълва телескопа Coronado SolarMax 60.

Включеният патентован комплект за настройка RichView позволява директно настройване на основния еталонен филтър. Никой друг наличен на пазара Ha телескоп не може да осигури диапазона на настройка и точността на SolarMax II. Сега можете да настроите най-високите контрастни изгледи на активните области, пълнежите и детайлите на повърхността или бързо и лесно да пренастроите за издадените части в края на Слънцето.

ЗАБЕЛЕЖКА: този филтър не може да се използва като самостоятелен соларен филтър. Възможно е възникването на незабавно и необратимо увреждане на очите.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg