Чадър Levenhuk Star Sky Z20

SKU: 72584
34.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Чадърът Levenhuk Star Sky Z20 е принадлежност за тези, които обичат да изследват космоса и не искат да стоят далеч от него, дори и при лоши климатични условия. Щампата с цветни астрономически мотиви в чадъра ще Ви накара да се усмихнете в облачен ден и ще ви вдъхновят да правите нови открития! Levenhuk Star Sky Z20 е компактен автоматичен сгъваем чадър със сенник, изработен от шантунг. Тази материя отблъсква водата и предотвратява попиването на дъждовните капки в чадъра, което ги кара да падат без да оставят следи върху повърхността. Външната страна на чадъра е черна, а вътрешната е с цветна щампа. Рамката и ребрата са изработени от стомана и са боядисани в черно. Неговата класическа дръжка е изработена от пластмаса. Комплектът включва торбичка. Levenhuk Star Sky Z20 е чадър за тези, които обичат звездното небе! СпецификацииКонструкциясгъваемБрой на секциите3Механизъмавтоматичен (автоматично отваряне и автоматично затваряне) Ребра8Дължина на ребрата, cm53, 3Размер на сенника, cm106, 6Материал на сенникашантунг (2 слоя)Основен цвятчерен (отвън)Допълнителен цвятщампа с многоцветни астрономически мотиви (вътрешна част)Щампасериграфия/цифров ситопечатМатериал на носещия прът и на ребратастоманаЦвят на носещия прът и на ребратачеренМатериал на дръжкатапластмасаТип на дръжкатаправаТорбичка в комплектадаДопълнителни спецификации
34.95 лв
Чадър Levenhuk Star Sky Z20
34.95 лв
Държава USA

Чадърът Levenhuk Star Sky Z20 е принадлежност за тези, които обичат да изследват космоса и не искат да стоят далеч от него, дори и при лоши климатични условия. Щампата с цветни астрономически мотиви в чадъра ще Ви накара да се усмихнете в облачен ден и ще ви вдъхновят да правите нови открития!

Levenhuk Star Sky Z20 е компактен автоматичен сгъваем чадър със сенник, изработен от шантунг. Тази материя отблъсква водата и предотвратява попиването на дъждовните капки в чадъра, което ги кара да падат без да оставят следи върху повърхността. Външната страна на чадъра е черна, а вътрешната е с цветна щампа. Рамката и ребрата са изработени от стомана и са боядисани в черно. Неговата класическа дръжка е изработена от пластмаса. Комплектът включва торбичка.

Levenhuk Star Sky Z20 е чадър за тези, които обичат звездното небе!

Спецификации
Конструкциясгъваем
Брой на секциите3
Механизъмавтоматичен (автоматично отваряне и автоматично затваряне)
Ребра8
Дължина на ребрата, cm53, 3
Размер на сенника, cm106, 6
Материал на сенникашантунг (2 слоя)
Основен цвятчерен (отвън)
Допълнителен цвятщампа с многоцветни астрономически мотиви (вътрешна част)
Щампасериграфия/цифров ситопечат
Материал на носещия прът и на ребратастомана
Цвят на носещия прът и на ребратачерен
Материал на дръжкатапластмаса
Тип на дръжкатаправа
Торбичка в комплектада

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg