Базов адаптер за камера Meade 1,25"

SKU: 71845
119.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Базовият адаптер за камера Meade (1, 25") е предназначен за астрофотография или заснемане на изображения, използвайки фотография чрез проекция на окуляра. Базовият адаптер за камера (1, 25") приема окуляр, който проектира увеличено изображение към камерата или устройството за заснемане, като например Meade DSI. Обикновено окуляр 1, 25" се поставя в тялото на базовия адаптер за камера, обикновено в диапазона на фокусното разстояние от 15 mm до 32 mm. Полученото ефективно фокусно отношение след това се определя от използвания окуляр. За цифрови камери или използващи филм камери тип SLR допълнително се изисква T-образна монтировка, която се поръчва отделно за марката на Вашата камера. Базовият адаптер за камера позволява стабилно свързване на камерата към всеки телескоп с държач за окуляри 1, 25". T-образната монтировка се завинтва към универсалните резби на T-образния адаптер от едната страна и има байонетна монтировка, уникална за марката на 35 mm камера на потребителя, от другата страна. По този начин корпусът на камерата е свързано надеждно към оптичната система на телескопа, която всъщност се превръща в леща на камерата. Допълнителни спецификации
119.95 лв
Базов адаптер за камера Meade 1,25
119.95 лв
Държава USA

Базовият адаптер за камера Meade (1, 25") е предназначен за астрофотография или заснемане на изображения, използвайки фотография чрез проекция на окуляра.

Базовият адаптер за камера (1, 25") приема окуляр, който проектира увеличено изображение към камерата или устройството за заснемане, като например Meade DSI. Обикновено окуляр 1, 25" се поставя в тялото на базовия адаптер за камера, обикновено в диапазона на фокусното разстояние от 15 mm до 32 mm. Полученото ефективно фокусно отношение след това се определя от използвания окуляр.

За цифрови камери или използващи филм камери тип SLR допълнително се изисква T-образна монтировка, която се поръчва отделно за марката на Вашата камера. Базовият адаптер за камера позволява стабилно свързване на камерата към всеки телескоп с държач за окуляри 1, 25". T-образната монтировка се завинтва към универсалните резби на T-образния адаптер от едната страна и има байонетна монтировка, уникална за марката на 35 mm камера на потребителя, от другата страна. По този начин корпусът на камерата е свързано надеждно към оптичната система на телескопа, която всъщност се превръща в леща на камерата.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg