1,25" леща на Барлоу с увеличение 2x Coronado

SKU: 72541
189.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Подобрена леща на Барлоу с увеличение 2x и с цялостно многослойно покритие CEMAX™. Диаметър на тръбата 1.25". Специално проектирана за използване при дължини на вълната H-alpha (или Ha), тази специализирана леща на Барлоу използва оптимизирани покрития за подобряване на контраста, свеждане до минимум на отблясъците и осигуряване на отличен контраст за наблюдение на планетите. С капачки. Моля, имайте предвид, че: това е леща на Барлоу, а НЕ филтър и за наблюдение на Слънцето трябва да се използва със соларния Ha телескоп Coronado или с филтър-комплект Coronado, монтирани правилно и безопасно. Подобрена леща на Барлоу с увеличение 2x и с цялостно многослойно покритие CEMAX™ Допълнителни спецификации
189.95 лв
1,25
189.95 лв
Държава USA

Подобрена леща на Барлоу с увеличение 2x и с цялостно многослойно покритие CEMAX™. Диаметър на тръбата 1.25". Специално проектирана за използване при дължини на вълната H-alpha (или Ha), тази специализирана леща на Барлоу използва оптимизирани покрития за подобряване на контраста, свеждане до минимум на отблясъците и осигуряване на отличен контраст за наблюдение на планетите. С капачки.

Моля, имайте предвид, че: това е леща на Барлоу, а НЕ филтър и за наблюдение на Слънцето трябва да се използва със соларния Ha телескоп Coronado или с филтър-комплект Coronado, монтирани правилно и безопасно.

  • Подобрена леща на Барлоу с увеличение 2x и с цялостно многослойно покритие CEMAX™

  • Допълнителни спецификации

    При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
    © 2023 Powered by Now.bg